LEVERINGKOSTEN REEDS VANAF € 55!

Toonzaal OPEN maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u. 

Wij zijn steeds geopend de eerste 2 zaterdagen van de maand van 10u tot 16u!

 02/03 + 09/03 + 06/04 + 13/04 + 04/05 + 01/06 + 08/06

 

Opgelet : op vrijdag 23 februari zijn wij tijdens de middag +/- 1 uur gesloten

Duurzaam ondernemen
Hergebruik is een win-win situatie: voor u, voor ons, maar zeker ook voor het milieu. Mede met deze gedachte hebben we de activiteiten van “Outlet-kantoormeubelen” opgestart.
Het moet ons streven zijn om het ecosysteem te ontzien. Hoe georganiseerder dit gebeurt, hoe beter het resultaat voor het milieu.

Cradle to Cradle
Onze partijen 2de hands kantoormeubelen verkrijgen wij van klanten waar we met onze twee zusterfirma’s, Burodiscount en Ergoline, nieuw meubilair leveren en het oude terugnemen. Vroeger werd dit gebruikt meubilair in een container gegooid, nu krijgen deze meubelen een 2de leven. Anderzijds nemen we kantoormeubilair over van bedrijven die inkrimpen, fusioneren met een ander bedrijf of hun activiteiten stopzetten.

Minder CO2
“Outlet-kantoormeubelen” wil zowel de jonge ondernemers als de gevestigde waarden in de bedrijfswereld bereiken. Onder meer door hen bewust te maken dat hergebruiken van bestaand meubilair een positieve invloed heeft op de CO2 uitstoot en dat hierdoor de belasting op het milieu fors afneemt.

Recyclage
Tweedehands kantoormeubilair dat niet meer kan verkocht worden, wordt door Outlet-Kantoormeubelen professioneel verwerkt en gerecycleerd. Meubelen kunnen worden gedemonteerd en per materiaaltype gesorteerd. Ook werken wij samen met kringloopwinkels en jeugdbewegingen voor gratis ophaling van tweedehands kantoormeubilair.